Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson Venus

Johanson Venus
Johanson Venus
Johanson Venus
Johanson Venus
Johanson Venus
Johanson Venus
Johanson Venus
Johanson Venus
Johanson Venus
Johanson Venus
Johanson Venus

Ontwerp: Börje Johanson   

Johanson Venus

De Venus van Johanson is leverbaar als een vergaderstoel of als verstelbare barkruk met een tijdloos design. De klassieker uit de jaren ’60 is ontworpen door de oprichter en naamgever van Johanson, Börje Johanson.

Eigenschappen Johanson Venus stoel en barkruk

Het frame is van chroom Satin en leverbaar in meer dan 200 RAL kleuren en de stoel is te bekleden in 160 verschillende stoffen.

  • Verstelbare stoelhoogte van 75 tot 82 cm (adjustable)
  • Totale hoogte 103/110 cm
  • Breedte 52 cm
  • Diepte 52 cm

De fauteuil heeft de volgende afmetingen:

  • Zithoogte 46 cm
  • Totale hoogte 74 cm
  • Breedte 52 cm
  • Diepte 52 cm

Over de ontwerper Börje Johanson

Börje Johanson naaide zijn eigen kussens en zo ontstond in 1953 het bedrijf Johanson. Ondertussen bleef Börje ontwerpen maken, waaronder deze Venus stoelen.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson Venus.