Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson Vinga

Johanson Vinga
Johanson Vinga
Johanson Vinga
Johanson Vinga
Johanson Vinga
Johanson Vinga
Johanson Vinga
Johanson Vinga
Johanson Vinga

Ontwerp: Börje Johanson   

Johanson Vinga stoelen

De Vinga serie van Johanson bestaat uit een stoel en een barkruk op één poot en is ontworpen door de oprichter en naamgever van Johanson, Börje Johanson.
Het aerodynamisch ontwerp van de stoelen maakt dat de stoelen in verschillende ruimtes toe te passen zijn, aan bijvoorbeeld een bar, lounge of andere horecagelegenheid. De barkruk is verstelbaar in verschillende hoogtes (adjustable).

Eigenschappen Johanson Vinga stoelen

Het frame is van chroom Satin en leverbaar in meer dan 200 RAL kleuren en de stoel is te bekleden in 160 verschillende stoffen.

Over de ontwerper Börje Johanson

Börje Johanson naaide zijn eigen kussens en zo ontstond in 1953 het bedrijf Johanson. Ondertussen bleef Börje ontwerpen maken, waaronder deze Vinga stoelen.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen, etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson Vinga.