Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kabelmanagement | kabels wegwerken kantoor

Kabelmanagement voor kantoormeubelen is de moderne verzamelnaam voor het beter wegwerken van de bekabeling rondom de kantoorwerkplek. Los slingerende kabels is op vele kantoren een bekend verhaal. Ondanks moderne technieken als bluetooth, wireless, lan etc. blijven wij zitten met een veelvoud aan kabels. In de praktijk is dit een rommelige bal spaghetti van kabels, daarbij is dit natuurlijk ook gevaarlijk. Bekijk ook onze kapstokken collectie.

De Projectinrichter biedt u de ideale oplossing voor losliggende kabels. Bij het adviseren en wegwerken van de bekabeling, scannen wij tevens de kantoorwerkplek op overige ergonomische aspecten. Vrijblijvend adviseren wij u over de beste ergonomische hulpmiddelen voor een ideale kantoormeubelen werkplek. Denk hierbij aan de CPU-houder, flatscreen arm | monitorarm en eventuele concepthouder.

Wij geven u geheel vrijblijvend advies! U kunt ook altijd langs komen in De Projectinrichter Showroom Purmerend of bij De Projectinrichter Showroom Rotterdam. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 17.00 uur.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Kabelmanagement.