Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kantinemeubilair, kantinetafels en kantinestoelen

Kantinemeubilair wordt steeds vaker multifunctioneler gebruikt, omdat het bedrijfsrestaurant steeds vaker multifunctioneel wordt gebruikt. Denk aan kantinemeubilair om mee te vergaderen, afdelingsoverleg in het bedrijfsrestaurant, informeel overleg met kantinemeubilair, ontspannen, stapelbare kantinestoelen | kantinetafels, lunchen op een treinbank etc. U kunt uw bedrijfsrestaurant meubilair efficiënter benutten en u bespaart daarbij veel vierkante meters.

Dit kunnen wij realiseren door modulaire opstellingen met uw kantinemeubilair | kantinestoelen | kantinetafels. Bedrijfsrestaurant meubilair, zoals stapelbare kantinestoelen, dat aangepast kan worden aan al uw uiteenlopende wensen en eisen. Voor al uw wensen en uw eisen heeft De Projectinrichter een oplossing.

De Projectinrichter is niet gebonden aan leveranciers en biedt u dus een onafhankelijk advies. Graag komen wij bij u langs. Het advies van De Projectinrichter is gedegen en vrijblijvend voor elke bedrijfsrestaurant en alle kantinemeubilair. Onderstaand enkele voorbeelden uit onze ruime collectie bedrijfsrestaurantmeubilair, kantinetafels, kantinestoelen en kantinemeubilair.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Kantinemeubilair.