Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kantinestoelen | Eetkamerstoelen gestoffeerd

Eetkamerstoelen | kantinestoelen volledig of gedeeltelijk gestoffeerd, uit ons programma. Hieronder treft u een overzicht aan van onze zeer ruime collectie eetkamerstoelen, kantinestoelen en restaurantmeubilair. De stoelen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en kleurstellingen: met en zonder armlegger, met een opdek- stoffering of rondom gestoffeerd in allerlei kleuren. U kunt kiezen voor chroom, poedercoating of een kunststof onderstel. Wilt u een stoel hebben met of zonder vilt glijders?

De afbeeldingen die u ziet zijn slechts voorbeelden en kunnen vaak in diverse kleurstellingen worden uitgevoerd. Gestoffeerde eetkamerstoelen of kantinestoelen met een afneembare stof komen steeds vaker voor, bel ons voor advies ook als het gaat om bijpassende kantinetafels. Wilt u een gestoffeerde kantinestoel bij u op locatie uitproberen dat is in overleg mogelijk. Aan de linkerkant in het menu kunt u ook kiezen voor de rubriek houten kantinestoelen en kunststof kantinestoelen.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Kantinestoelen Gestoffeerd.