Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kunststof Kantinestoelen

Kunststof kantinestoelen uit ons uitgebreide restaurantmeubilair programma. Hieronder treft u een overzicht aan van onze zeer ruime collectie kunststof kantinestoelen. De stoelen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en kleurstellingen: met en zonder armlegger, met een opdek- stoffering, stapelbaar en koppelbaar. U kunt kiezen voor chroom of een kunststof onderstel. Wilt u een stoel hebben met of zonder vilt glijders?

De afbeeldingen die u ziet zijn slechts voorbeelden en kunnen vaak in diverse kleurstellingen worden uitgevoerd. Kunststof kantinestoelen met een afneembare stof komt steeds vaker voor, bel ons voor advies. Wilt u een kunststof kantinestoel bij u op locatie uitproberen,dan is dat in overleg mogelijk. Aan de linkerkant in het menu kunt u ook kiezen voor de rubriek houten stoelen en gestoffeerde stoelen.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Kantinestoelen Kunststof.