Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kartell Bloom design lamp

Prijs Kartell Bloom vanaf € 199
Kartell Bloom
Kartell Bloom
Kartell Bloom
Kartell Bloom
Kartell Bloom
Kartell Bloom
Kartell Bloom
Kartell Bloom

Ontwerp: Ferruccio Laviani  Collectie: 2011 

Kartell Bloom

Kartell Bloom is een waterval van kristallen bloemen; zij heeft een kunststof buizen frame dat geheel bedekt is met kunststof bloemen. Het resultaat is een industriële lamp met de vorm en stylistische complexiteit van handgemaakt. Lampjes die binnenin op het frame zijn geplaatst zorgen voor duizenden reflecties. Bloom is een nieuwe interpretatie van een traditionele lamp met die speciale extra touch, een kunstwerk dat geheel op zichzelf een ruimte vorm kan geven.
Materiaal: frame uit helder of gekleurd polycarbonaat, bloemen uit gekleurd plastic; kleuren: transparant in helder en roze-zwart, mat in wit en zwart; afmetingen: h 70 cm, b 53 cm.
Kartell Bloom New (het ovale model) is leverbaar in de transparante kleuren kristal, lavendel en munt, en in de matte kleur wit, in de maten 28 cm en 53 cm diameter, als wand-, plafond- of hanglamp.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Kartell Bloom.