Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kartell Louis Ghost

Prijs Kartell Louis Ghost vanaf € 270
Kartell Louis Ghost
Kartell Louis Ghost
Kartell Louis Ghost
Kartell Louis Ghost
Kartell Louis Ghost
Kartell Louis Ghost
Kartell Louis Ghost

Ontwerp: Philippe Starck  Collectie: 2002 

Kartell Louis Ghost stoel

Een comfortabele leunstoel in doorzichtig en kleurrijk polycarbonaat uit het Louis XV-design: het voorbeeld van de geherwaardeerde barok dat verbaast, raakt en fascineert. Louis Ghost van Kartell is ontworpen door Philippe Starck en is het meest gedurfde voorbeeld ter wereld van het spuitgieten van polycarbonaat in een unieke vorm.
Ondanks het wazige en kristallen beeld is Louis Ghost stabiel, duurzaam en bestand tegen schokken en atmosferische invloeden. Bovendien kunnen er 6 stoelen op elkaar worden gestapeld. Dit product met een sterke uitstraling en een aanzienlijke esthetische aantrekkingskracht zorgt voor elegantie en ironie in elke woonomgeving of collectieve ruimte. U kunt er ook voor kiezen om een eigen Kartell Louis Ghost op maat te laten maken.

Eigen ontwerp mogelijk

De Kartell Louis Ghost kan aangepast worden met 4 standaardontwerpen, en met andere ontwerpen op verzoek van de klant, vanaf een minimumbestelling van 10 stuks.

Brandvrij

De Louis Ghost is de eerste transparante stoel ter wereld in plastische materialen die ook beschikbaar is in een brandvrije versie.

Over Kartell

Kartell meubilair is altijd herkenbaar door de persoonlijke en innovatieve stijl. Belangrijke kenmerken van de design meubels zijn felle kleuren en opvallende vormen. Het Italiaanse designhuis Kartell is opgericht in 1949 en staat garant voor modieus plastic design.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Kartell Louis Ghost.