Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kartell Multiplo

Prijs Kartell Multiplo vanaf € 1.548
Kartell Multiplo
Kartell Multiplo
Kartell Multiplo
Kartell Multiplo
Kartell Multiplo

Ontwerp: Antonio Citterio  Collectie: 2016 

Kartell Multiplo tafels

De Multiplo van Kartell is een serie tafels met verschillende afwerkingen, zoals marmer of glas. Ze zijn leverbaar in verschillende formaten en de Multiplo is ontworpen door Antonio Citterio, die al meerdere producten voor Kartell heeft ontworpen, maar ook voor Vitra en Flos.

Voor binnen en buiten

De Kartell Multiplo is niet alleen geschikt voor binnen, maar ook leverbaar in een outdoor variant die buiten te gebruiken is. Zo kunnen ze op het terras van elke horecagelegenheid staan.

Over Kartell

Kartell meubilair is altijd herkenbaar door de persoonlijke en innovatieve stijl. Belangrijke kenmerken van de design meubels zijn felle kleuren en opvallende vormen. Het Italiaanse designhuis Kartell is opgericht in 1949 en staat garant voor modieus plastic design.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Kartell Multiplo.