Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Klober Veo

Klober Veo
Klober Veo
Klober Veo
Klober Veo
Klober Veo
Klober Veo
Klober Veo
Klober Veo
Klober Veo
Klober Veo
Klober Veo
Klober Veo
Klober Veo
Klober Veo
Klober Veo
Klober Veo
Klober Veo

Ontwerp: Matthias Dohm   

Klober Veo

Klober Veo is een ergonomische doordachte draaistoel die zich aanpast aan de wensen van zijn gebruikers. Op basis van persoonlijke voorkeuren kunnen diverse uitvoeringen worden gemaakt. Veo stoelprogramma bestaat uit een bureaustoel, NPR bureaustoel, kassastoel en bezoekersstoel.

Klober Veo bureaustoel

De Veo bureaustoel past zich snel aan, aan verschillende gewichtsklassen en lichaamslengten. De stoel biedt een rechte zithouding zonder ronde rug. Leverbaar in twee ruguitvoeringen: net of gestoffeerde bekleding voor een optimaal behoud van uw gezondheid.

Specificaties

Lichaamsgewichtinstelling: 45 - 125 kg.
Zitneiging: Zitting neiging van -3º of 0º .
Zithoogte: 40 - 51 cm.
Zitdiepte: 43 cm.
Rugleuning: verstelbereik is 6 cm in vijf stappen.
Wielen: gewichtsafhankelijke geremde wielen.

Klober Veo NPR bureaustoel

De Veo NPR bureaustoel met speciale afmetingen zowel voor kleine als lange gebruikers. De stoel zorgt voor dynamisch zitten wat de zuurstoftoevoer naar de spieren verbeterd.

Specificaties

Lichaamsgewichtinstelling: 45 - 125 kg.
Zitneiging: zitting neiging van -3º of 0º .
Zithoogte: 40 - 55 cm
Zitdiepte: zitting 10 cm in diepte verstelbaar van 38 -48 cm.
Rugleuning: 51 cm hoog.
Wielen: gewichtsafhankelijke geremde harde wielen.

Klober Veo counterstoel

Klober Veo is een ergonomische draaistoel die zich aanpast aan diverse gebruikers met verschillende lichaamslengten en gewichtsklassen. De stoel biedt een rechte zithouding zonder ronde rug voor een optimaal behoud van uw gezondheid. De Veo counterstoel is leverbaar in diverse modellen met twee ruguitvoeringen: net of gestoffeerde bekleding.

Specificaties

Lichaamsgewichtinstelling: 45 - 125 kg. Zitneiging: Zitting neiging van -3º of 0º . Zithoogte: 60-85 cm. Zitdiepte: 43 cm. Rugleuning: verstelbereik in hoogte is 6 cm in vijf stappen. Verstelbare voetenring. Glijders voor harde of zachte vloeren naar keuze. Met of zonder (verstelbare) armleggers uit te voeren.

Klober Veo bezoekersstoel

De Veo bezoekersstoel is een lichte en optioneel verrijdbare of stapelbare stoel. De stoel is leverbaar als 4-poots (optioneel op wielen) en als slede model (optioneel stapelbaar).

Specificaties

Onderstel: Slede of 4-poots.
Rugleuning: kunststof zwart (optioneel met 20 mm PU vormschuimkussen).
Armleuning: bestaat uit glasvezel versterkt kunststof.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Klober Veo.

Wij adviseren u bij dit product:

De Projectinrichter TFT Arm
De Projectinrichter
TFT Arm
Vepa Step 4
Vepa
Step 4