Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kristalia be Easy

Kristalia be Easy
Kristalia be Easy
Kristalia be Easy
Kristalia be Easy
Kristalia be Easy
Kristalia be Easy

Ontwerp: Bluezone  Collectie: 2003 

Kristalia be Easy tafel

be-Easy is een verzameling van indoor uitschuifbare vaste tafels die verkrijgbaar is met een Fenix-NTM tafelblad in diverse kleuren.
NTM staat voor Nano Tech Matt, het matte effect die het oppervlak krijgt van dit materiaal zijn warm esthetisch en zacht. Bovendien hebben ze een hoge weerstand tegen krassen, slijtage, hitte en vlekken.
De tafelpoten zijn gepoedercoat met een zachte mat effect die passen bij de kleur van het tafelblad.
De Kristalia be Easy tafels passen als vergadertafel of tafel voor in de kantine met een strak, modern ontwerp.

Over de ontwerpers Bluezone

In 1997 creëerde Kristalia een in-house structuur die zich bezighoudt met onderzoek en ontwikkeling, waarbij met nieuwe materialen en productietechnieken voor de producten worden geëxperimenteerd. De werkgroep, die is samengesteld uit professionals en technici met een solide en gevarieerde ervaring op het gebied van design, krijgt de naam Bluezone. Onder deze naam zijn er verschillende producten voor Kristalia ontworpen.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Kristalia be Easy.

Wij adviseren u bij dit product:

Kristalia Blio
Kristalia
Blio