Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kristalia CU

Kristalia CU
Kristalia CU
Kristalia CU
Kristalia CU
Kristalia CU
Kristalia CU

Ontwerp: Monica Graffeo  Collectie: 2005 

Kristalia CU

De Kristalia CU is een veelzijdig en functioneel stuk huisraad om overal te gebruiken: naast een bank als een salontafel in de entree van het kantoor, als een stoel of bank, of zelfs in de hotelkamer als een nachtkastje. Met een trendy maar toch klassiek en modern is deze op verschillende plaatsen toepasbaar. De Kristalia CU is gemaakt van gegoten polyurethaan, een zeer duurzaam materiaal dat gemakkelijk schoon te maken en ongelooflijk slijtvast. CU is verkrijgbaar in twee maten en drie kleuren, zodat u kunt mixen met de verschillende stijlen van de Kristalia CU die passen bij uw stijl.

Over de ontwerpster Monica Graffeo

Monica Graffeo is geboren in 1973 in Pordenone en is afgestudeerd aan de Italiaanse Design School van Padova. Sinds 1998 werkt ze free-lance voor Kristalia. In 2003 ontving ze de Young & Design award. Voor Kristalia heeft ze verschillende producten ontworpen, waaronder deze CU en de Boum.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Kristalia CU.