Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kristalia Rama

Kristalia Rama
Kristalia Rama
Kristalia Rama
Kristalia Rama
Kristalia Rama
Kristalia Rama
Kristalia Rama
Kristalia Rama
Kristalia Rama
Kristalia Rama
Kristalia Rama
Kristalia Rama
Kristalia Rama
Kristalia Rama
Kristalia Rama
Kristalia Rama
Kristalia Rama
Kristalia Rama
Kristalia Rama

Ontwerp: Ramos-Bassols  Collectie: 2014 

Kristalia Rama stoelen

De Kristalia Rama is een serie stoelen voor binnen en buiten met verschillende onderstellen en is ontworpen door het ontwerpersduo Ramos-Bassols. De Kristalia Rama zijn geschikt voor in restaurants, hotels, bars, wachtkamers, vergaderzalen en kantoren.

Kristalia Rama sledestoel

Deze sledestoel is een stapelbare stoel met een finish in spuitgegoten versterkt polypropyleen en een stevige stalen frame.
De stoel heeft een stapelbaar glijbaan framestructuur, met of zonder armleuningen.
De Kristalia Rama sledestoel is geschikt voor buiten, echter de variant met een stoffen bekleding adviseren wij binnen te houden.

Kristalia Rama 4-poot

De stoel is stapelbaar en is voorzien van een structuur in gebogen multiplex of in spuitgegoten versterkt polypropyleen. De Kristalia Rama 4-poot is verkrijgbaar in verchroomd staal of het kan worden gelakt in dezelfde kleur. Rama is ook verkrijgbaar met stoffen bekleding.

Kristalia Rama houten 4-poot

De Kristalia Rama stoel met houten poten is de ideale versie voor de inrichting van een eetzaal of restaurant.
De optie van het bevestigen van stoffen bekleding aan het zitvlak en de poten in massief hout maken de stoel zeer comfortabel en praktisch.
Hij is ook leverbaar in een geheel houten versie.

Over het ontwerpersduo Ramos-Bassols

De studie Ramos Bassols werd in 2004 opgericht door David Ramos Tarres (Terrassa, 1969) en Jordi Bassols Borrell (Barcellona, 1976).
Ze hebben een breed scala aan ontwerpen voor meubels, objecten, verlichting en groenvoorzieningen.
Ze hebben talloze onderscheidingen ontvangen, zoals de eerste Prijs van de Meubelbeurs, Madrid, 2002. De eerste prijs in de ontwerpwedstrijd Manacor, 2005 en een speciale vermelding voor het plaatsen van straatmeubilair voor de oude stad van Alaba, 2005.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Kristalia Rama.