Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kristalia Sushi

Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi
Kristalia Sushi

Ontwerp: Bartoli Design  Collectie: 2012 

Kristalia Sushi bureaus en vergadertafels

De Kristalia Sushi is een reeks tafels met verschillende eigenschappen en gebruikersdoelen. De tafels zijn zeer veelzijdig en perfect te gebruiken als een eettafel in het bedrijfsrestaurant of andere horecagelegenheid, als een bureau of tafel voor een conferentieruimte. De Kristalia Sushi tafel kent een uitschuifbare en vaste variant.
De uitschuifbare versie is sterk en stevig en eenvoudig. De Kristalia Sushi wordt geleverd met drie verschillende soorten tafelbladmaterialen: Alucompact laminaat, honingraat top en zwart geschilderde glas. Finix NTM temolaminate is een materiaal dat is gemaakt met behulp van innovatieve nanotechnologie. Dit materiaal geeft de oppervlakken van de Kristalia Sushi tafelbladen zijn mooie matte finish. De tafelbladen zijn eenvoudig schoon te houden en zijn water- en krasbestendig.
De uitschuifbare Sushi tafel is ook verkrijgbaar in een aantrekkelijk zwart gelakt glazen blad, voor ultieme stijl en elegantie van het ontwerp. De vaste Sushi tafel is te gebruiken als bureau voor uw kantoor, terwijl de uitschuifbare modellen perfect zijn voor conferentiezalen, wanneer u meerdere personen een plaats moet geven.

Ook voor buiten

Kristalia Sushi heeft ook een outdoor tafel. Het tafelblad van aluminium is eenvoudig te reinigen en bestand tegen een hele reeks weersomstandigheden waardoor het ideaal is voor het buitenklimaat.

Kristalia Sushi Workstation

De Sushi Workstation is functioneel en eigentijds en is gemaakt van resistente materialen, versterkt met aluminium lagen en een honingraatmotief aluminium structuur. Optioneel is een aantal accessoires, zoals schermen om de werkruimte op orde te houden, toe te voegen. Sushi Workstation is uitgerust met kabelmanagement aan de onderkant van het tafelblad, zodat u niet hoeft te maken over rommelige kabels.

Over de ontwerpers Bartoli Design

Bartoli Design is een team bestaande uit Carlo, Paolo en Anna Bartoli. Bartoli Design ontwikkelt niet alleen nieuwe meubels, maar ook projecten, waaronder architectuur, instellingen, interieur en stedenbouw.
In 2008 ontving Bartoli Design de XXI Compasso d'Oro ADI award ven ook de IF Award voor Goed Industrieel Ontwerp. Naast andere prijzen kregen ze in 2013 nog een Red Dot Award.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Kristalia Sushi.