Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

laCividina Accursio

LaCividina Accursio
LaCividina Accursio
LaCividina Accursio
LaCividina Accursio
LaCividina Accursio
LaCividina Accursio

Ontwerp: Antonino Sciortino   

laCividina Accursio bijzettafel

Een kruising tussen kunst en design, de Accursio collectie van laCividina introduceert een nieuwe product wat te gebruiken is in talloze instellingen.
De direct herkenbare handgemaakte cross-vormige stalen basis kenmerkt deze bijzettafels, die beschikbaar zijn met ronde, vierkante of rechthoekige stalen tafelbladen.
De laCivendiva Accursio is leverbaar in verschillende hoogtes en afmetingen - zelfs extra grote - en in een breed kleurenpalet.

Kenmerken laCividina Accursio bijzettafel

  • Leverbaar in verschillende formaten, kleuren en hoogtes.
  • Gebruikt materiaal: staal.
  • Ontworpen door Antonino Sciortino.

Over laCividina

Opgericht in 1976 in het noordoosten van Italië. laCividina is vandaag een van de belangrijkste merken die fauteuils en sofa's produceert. Elk product heeft een herkenbaar Italiaans design dat wordt vertaald door middel van een zorgvuldige selectie van materialen en afwerkingen. laCividina meubelen kunnen op maat worden gemaakt.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over LaCividina Accursio.