Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

laCividina Osaka

LaCividina Osaka
LaCividina Osaka
LaCividina Osaka
LaCividina Osaka
LaCividina Osaka
LaCividina Osaka
LaCividina Osaka

Ontwerp: Pierre Paulin  Collectie: 1967 

laCividina Osaka bank

De Osaka is in 1967 ontworpen en ontwikkeld in 1970 voor de Osaka Expo. De ontwerper is de bekende Franse ontwerper Pierre Paulin.
Dit systeem van modulaire sofa ’s, met ronde, organische lijnen, maken oneindige oplossingen mogelijk door het combineren en het uitlijnen van de eenvoudige gebogen elementen.
De stalen constructie is bedekt met vormvaste, geëxpandeerd polyurethaan bekleding, bekleed met stretchstof. Zo zijn ronde vormen ook mogelijk.
Leverbaar met of zonder rugleuning en mooi te plaatsen in wachtruimtes, lounges of andere openbare ruimtes.

Kenmerken laCividina Osaka bank

  • Met of zonder rugleuning.
  • Modulair systeem en vormbaar.
  • Ontworpen door Pierre Paulin.

Over laCividina

Opgericht in 1976 in het noordoosten van Italië. laCividina is vandaag een van de belangrijkste merken die fauteuils en sofa's produceert. Elk product heeft een herkenbaar Italiaans design dat wordt vertaald door middel van een zorgvuldige selectie van materialen en afwerkingen. laCividina meubelen kunnen op maat worden gemaakt.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over LaCividina Osaka.

Wij adviseren u bij dit product:

LaCividina Windmill
LaCividina
Windmill