Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

laCividina Stones

LaCividina Stones
LaCividina Stones
LaCividina Stones
LaCividina Stones
LaCividina Stones
LaCividina Stones

Ontwerp: Lc Made   

laCividina Stones modulair zitsysteem

Stones van laCividina bestaat uit een reeks van modulaire elementen van verschillende afmetingen.
Toepasbaar als fauteuils of bank en te combineren met andere items om composities te maken op elke schaal. Een waaier van kleuren is toepasbaar.
De structuur van laCividina Stones bestaat uit een houten frame bedekt met een polyurethaanschuim vulling van verschillende diktes en polyester vezels, met een zetel in een multiplex paneel en metalen poten.
Te bekleden in stof of leder.

Kenmerken laCividina Stones modulair zitsysteem

  • Leverbaar als bank of fauteuil
  • Te bekleden in stof of leder.
  • Metalen poten.
  • Ontworpen door Lc Made.

Over laCividina

Opgericht in 1976 in het noordoosten van Italië. laCividina is vandaag een van de belangrijkste merken die fauteuils en sofa's produceert. Elk product heeft een herkenbaar Italiaans design dat wordt vertaald door middel van een zorgvuldige selectie van materialen en afwerkingen. laCividina meubelen kunnen op maat worden gemaakt.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over LaCividina Stones.

Wij adviseren u bij dit product:

LaCividina Windmill
LaCividina
Windmill
LaCividina Sushi
LaCividina
Sushi