Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Lammhults A-line. Wachtkamer stoel of bank voor 1 of 4 personen

Lammhults A line
Lammhults A line
Lammhults A line
Lammhults A line
Lammhults A line
Lammhults A line
Lammhults A line
Lammhults A line
Lammhults A line
Lammhults A line
Lammhults A line

Ontwerp: Anya Sebton  Collectie: 2015 

Lammhults A-line wachtkamerstoel of -bank

De Lammhults A-line wachtkamerstoel of -bank zijn eenvoudig te reinigen en passen daarom uitstekend in de wachtruimte in bijvoorbeeld een zorginstelling.

Keuzemogelijkheden

Er is keuze in diverse modellen, variërend voor een 1-persoons stoel tot een 4-persoonsbank. Hierdoor zijn diverse opstellingen mogelijk.

De banken en stoelen zijn beschikbaar in een slede of met 2 poten.

Afmetingen

1-persoonsstoel: 81 cm hoog, zitgedeelte op 44 cm en breedte 69 cm, 2-persoonsbank: 81 cm hoog, zitgedeelte op 44 cm en breedte 131 cm, 3-persoonsbank: 81 cm hoog, zitgedeelte op 44 cm en breedte 194 cm, 4-persoonsbank: 81 cm hoog, zitgedeelte op 44 cm en breedte 257 cm.

Afwerking

De interne steunbalk zit verborgen onder de zitting. De poten zijn gepoedercoat of van chroom. De zitting is gemaakt van multiplex met gegoten hoge veerkrachtige polyurethaanschuim.

De armleuningen zijn in gegoten aluminium, met zwarte poedercoating.

Duurzaam

Om het verbruik van hulpbronnen en de milieu-impact te verminderen, werkt Lammhults met tijdloze ontwerpen voor een lange levensduur van het product. Ook de A-line stoelen en banken zijn duurzaam gemaakt.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Lammhults A line.