Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Lammhults Archal tafel

Lammhults Archal Tafel
Lammhults Archal Tafel
Lammhults Archal Tafel
Lammhults Archal Tafel
Lammhults Archal Tafel
Lammhults Archal Tafel
Lammhults Archal Tafel
Lammhults Archal Tafel
Lammhults Archal Tafel
Lammhults Archal Tafel

Ontwerp: Johannes Foersom + Peter Hiort-Lorenzen   Collectie: 2015 

Lammhults Archal tafel

De Archal tafel van Lammhults is een houten kantinetafel en is ook te gebruiken in andere interieurs.

De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en daarom past deze Archal tafel in het bedrijfsrestaurant, kantine en conferentiezalen. Van dezelfde ontwerpers, Johannes Foersom en Peter Hiort-Lorenzen, zijn ook de bijpassende Archal stoelen.

Met een vochtige doek zijn de tafels makkelijk schoon te houden.

Afmetingen Archal tafels

De tafels zijn verkrijgbaar in de verschillende hoogtes, breedtes en dieptes. Daarnaast zijn de tafels als T-pootbureaus, 4-pootbureaus en ronde tafels beschikbaar. Door de veelzijdigheid aan maten en mogelijkheden aan opstellingen is er in elke ruimte wel een Archal tafel te plaatsen.

Kleuren en materialen

De stevige frames van de Archal tafel zijn gemaakt van gerecycled aluminium. De bureau- of tafelbladen zijn gemaakt van fineer en verkrijgbaar in de volgende materialen: natuurlijke essen, eiken, berken of beuken met een bijpassende houten rand

De tafelpoten zijn van gegoten, gerecycled aluminium en beschikbaar met poedercoating (NCS S 1002-Y wit, alt. NCS S 8000-N grafiet) of gepolijst.

Het frame heeft een verzinkte rechthoekige stalen buis van 40 x 20 mm.

Ontwerpers

De Archal tafels zijn, evenals de Archal stoelen, ontworpen door de Deense Johannes Foersom en Peter Hiort-Lorenzen. Zij werken vanaf 1977 samen en hebben voor Lammhults sinds het midden van de jaren 80 ook andere kantoormeubilair ontworpen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Lammhults Archal Tafel.

Wij adviseren u bij dit product:

Lammhults Archal
Lammhults
Archal