Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Lammhults Cover

Lammhults Cover
Lammhults Cover
Lammhults Cover
Lammhults Cover
Lammhults Cover
Lammhults Cover
Lammhults Cover
Lammhults Cover
Lammhults Cover
Lammhults Cover
Lammhults Cover

Ontwerp: Love Arbén  Collectie: 2014 

Lammhults Cover fauteuil

De Cover fauteuil van Lammhults is een comfortabele, draaibare stoel voor de vergaderruimte, wachtruimte of in een hotelsuite. De variant met een schrijfblad is ideaal voor in de zaal waarbij notities gemaakt kunnen worden.

Kenmerken Lammhults Cover fauteuil

De zitschaal van de Lammhults Cover is van gegoten polyurethaan. De zetel is van triplex en koudschuim met flexibele voorkant. De fauteuil is leverbaar met verchroomde glijders of wielen; als alternatief zijn er wielen aan de voorkant en glijders aan de achterkant mogelijk. De zithoogte is 45 of 48 cm.
Let op: Gestreepte stoffen worden niet aanbevolen.

Over Lammhults

Het Zweedse Lammhults ontwikkelt moderne meubels van internationaal design voor bedrijven met hoge eisen aan kwaliteit en design. Lammhults werkt samen met toonaangevende meubelontwerpers en maakt deel uit van de Lammhults Design Group. Lammhults staat voor elegant, effectief en milieuvriendelijk.

Om het verbruik van hulpbronnen en de milieu-impact te verminderen, werkt Lammhults met tijdloze ontwerpen voor een lange levensduur. Ze ontwikkelen en produceren kantoormeubilair uit materialen met het kleinst mogelijke milieueffect en kan worden gerecycled. Dat is pas duurzaam!

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Lammhults Cover.