Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Lande Tree Trunk

Lande Tree Trunk
Lande Tree Trunk
Lande Tree Trunk

Ontwerp: Josef Blersch en Mander Liefting  Collectie: 2015 

Lande Tree Trunk krukje | bijzettafeltje

De Lande Tree Trunk is een stalen bijzettafel of krukje. Door metalen platen te slijpen en te vouwen ontstaan golvende lijnen. Buig het in de juiste vorm en de Lande Tree Trunk wordt zichtbaar. Mooi als bijzettafel, object of kruk.

Zet een paar Tree Trunks bij elkaar en varieer in hoogte en kleur. Hierdoor maak je een klein landschap als ontmoetingsplek voor sterke verhalen, slimme oplossingen en vernieuwende ideeën. Of plaats hier en daar een verdwaalde boomstam, als decoratief object en als handige bijzettafel. De mogelijkheden van de Lande Tree Trunk zijn oneindig!

Afmetingen en kleuren van de Lande Tree Trunk

De Lande Tree Trunk kruk | bijzettafel is verkrijgbaar in 2 hoogtes:
Breedte 30 cm
Diepte 35 cm
Hoogte 41 cm of
Breedte 30 cm
Diepte 35 cm
Hoogte 46,5 cm of
De Lande Tree Trunk is verkrijgbaar in alle standaard poedercoatkleuren. Daarnaast zijn de Tree Trunks ook verkrijgbaar met een gestoffeerde zit met antislip onderlaag.
Standaard worden de krukjes | bijzettafels al voorzien van viltdoppen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Lande Tree Trunk.