Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Lande Turning Talks

Lande Turning Talks
Lande Turning Talks
Lande Turning Talks
Lande Turning Talks
Lande Turning Talks

Ontwerp: Michiel van der Kley  Collectie: 2013 

Lande Turning Talks

Veldhoen + Company, grondlegger van Het Nieuwe Werken, heeft voor haar eigen huisvesting in Waalre een nieuwe werkstijl ontwikkeld. Deze werkstijl is gebaseerd op drie dynamieken: verbinden, kennisdelen en projecten. Onderdeel van dit interieurconcept is het kennislandschap. Een multifunctionele ruimte waarin meerdere zithoekjes gerealiseerd worden, waar in kleine settings met elkaar kan worden gesproken. In een handomdraai vormen deze zithoekjes één geheel en kan het landschap een groepssessie voor 20 personen faciliteren. Centraal in het kennislandschap komen twee draaibare elementen te staan: 'Turning Talks'. Deze bieden, door het verschil in hoogte, meer of minder visuele en akoestische afscherming. Door de ronde vorm kan iedereen elkaar gemakkelijk aankijken en heeft men een gelijkwaardige positie ten opzichte van elkaar. In samenwerking met Lande en Michiel van der Kley is 'Turning Talks' verder uitgewerkt. De ontwikkeling en productie van deze elementen zijn inmiddels in een vergevorderd stadium. Vooruitlopend op de realisatie alvast een preview van het resultaat van een bijzondere samenwerking.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Lande Turning Talks.

Wij adviseren u bij dit product:

Foscarini Le Soleil
Foscarini
Le Soleil
Cascando Bend
Cascando
Bend