Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Lapalma Auki

Lapalma Auki
Lapalma Auki
Lapalma Auki
Lapalma Auki
Lapalma Auki
Lapalma Auki

Ontwerp: Hee Welling  Collectie: 2015 

Lapalma Auki

De Auki van Lapalma is een lounge stoel, die, zoals de naam al doet vermoeden, prima in de lounge of lobby van een hotel past, maar ook als kantoormeubilair voor in de wachtkamer of entree gebruikt kan worden.
Deze gestoffeerde fauteuil heeft een eenvoudige uitstraling en een hoge functionaliteit. De zitschaal van de Lapalma Auki is gemaakt van zacht polyurethaanschuim met verhoogde dikte, dit zorgt voor een betere zitting en comfort in de rugleuning.

Afmetingen en Lapalma Auki

De Auki is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:
• De zitschaal heeft een breedte van 78 cm
• De stoelhoogte is 86 cm
• De zithoogte is 36 cm
• De diepte is 76 cm

Gebruikte materialen

De Kibu is gemaakt met brandvertragend polyurethaanschuim, bekleed met stof, leer of eco-leer. De lounge stoel is leverbaar als draaivoet in aluminium of als 4-poot mat verchroomd of gepoedercoat.

Ontwerper Hee Welling

De Lapalma Auki is ontworpen door de de Deense ontwerper Hee Welling. In zijn werk zie je heel duidelijk de kenmerken van Scandinavisch design naar voren komen. Simpel, ingetogen en functioneel.
Hee Welling begon zijn carrière in 2001 nadat hij was afgestudeerd aan The Danish Design School in Kopenhagen. Hij ging aan het werk als meubelontwerper in Vietnam, maar kwam na een jaar terug naar Europa om in Scandinavië zijn carrière voort te zetten.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Lapalma Auki.