Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Lapalma Jey

Lapalma Jey
Lapalma Jey
Lapalma Jey
Lapalma Jey
Lapalma Jey
Lapalma Jey

Ontwerp: Francesco Rota  Collectie: 2016 

Lapalma Jey bijzettafel

De Lapalma Jey bijzettafel is ontworpen door Francesco Rota en is op de meubelbeurs, Salone Internazionale del Mobile in Milaan in april 2016 gepresenteerd.
De Jey heeft een basis in marmer of beton en de handgreep is in gepoedercoat metaal. De Jey is ook verkrijgbaar zonder handvat. Het tafelblad is leverbaar in wit of zwart HPL Fenix in verschillende vormen en maten. Met een HPL Fenix hebben vet en vingerafdrukken geen kans. Een ander groot voordeel van HPL Fenix is dat krasjes door middel van wrijving eruit gepoetst kunnen worden.
Lapalma Jey is geschikt voor in een entree of wachtkamer.

Over Lapalma

Lapalma uit Italië is een fabrikant van restaurantmeubilair zoals design barkrukken, stoelen en tafels. Men werkt samen met bekende designers zoals Anderssen & Voll, Shin & Tomoko Azumi, Hannes Wettstein en Enzo Berti. De meubelen van Lapalma kenmerken zich door de moderne vormgeving.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Lapalma Jey.

Wij adviseren u bij dit product:

Lapalma Yo
Lapalma
Yo