Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Lapalma Kipu

Lapalma Kipu
Lapalma Kipu
Lapalma Kipu
Lapalma Kipu
Lapalma Kipu
Lapalma Kipu
Lapalma Kipu

Ontwerp: Anderssen & Voll  Collectie: 2014 

Lapalma Kipu poefjes

Net als kiezels, een familie van Ottomanen met een afgeronde driehoekige vorm. De Lapalma Kipu is een informele en multifunctioneel element en te gebruiken als lage tafel, voetensteun of poef.

Vanwege de verschillende maten zijn ze ook mooi te combineren in de wachtkamer of andere publieke ruimtes in het kantoor.

Afmetingen en kleuren Lapalma Kibu

De Kibu is verkrijgbaar in de volgende vier maten:
• 130 cm in diameter en 36 cm hoog
• 80 cm in diameter en 40 cm hoog
• 80 cm in diameter en 45 cm hoog
• 57 cm in diameter en 45 cm hoog
De Kibu is leverbaar in verschillende stofkleuren, eco-leer en zacht leer.

Gebruikte materialen

De Kibu is gemaakt met polyurethaanschuim en afneembare bekleding in stof, zacht leer of eco-leer. De glijders zijn in polyethyleen.

Ontwerpers Anderssen & Voll

De Lapalma Kipu is ontworpen door Anderssen & Voll, twee jonge Noorse ontwerpers. Ze zijn bekroond met Scandinavische en Nowegian Designer van het jaar en hebben al eerder samengewerkt met Lapalma voor het ontwerp van de Konrad stoel in 2011. Het ontwerp van deze Kipu is gepresenteerd tijdens de meubelbeurs in Miliaan in 2014.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Lapalma Kipu.