Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Lapalma Lab

Lapalma Lab
Lapalma Lab
Lapalma Lab
Lapalma Lab
Lapalma Lab
Lapalma Lab
Lapalma Lab
Lapalma Lab
Lapalma Lab
Lapalma Lab
Lapalma Lab
Lapalma Lab

Ontwerp: Karri Monni  Collectie: 2014 

Lapalma Lab

Eén van de nieuwste series uit de Lapalma stoelen is de Lapalma Lab. De Lab stoel is ontworpen door designer Karri Monni. De Lab is een multifunctionele stoel, met draaibare zitten en wieltjes onder de poten. De stoel is uitermate geschikt als barkruk , maar kan ook prima voor andere doeleinden worden gebruikt.

De stoel is in hoogte verstelbaar van 47 cm tot maximaal 80 cm. De rugleuning van de Lapalma Lab is ook in hoogte verstelbaar. Dankzij de ronding is deze verstelbare rugleuning is zitcomfort gegarandeerd. Het frame van de Lab stoel is gemaakt van gezandstraald roestvrij staal. De bekleding van de zitting is verkrijgbaar in stof of leder. Beide materialen kunnen geleverd worden in een breed scala aan kleuren.

Afmetingen Lapalma Lab kruk

De Lapalma Lab is leverbaar in de volgende afmetingen:
• Breedte onderstel: 60 cm en verstelbare hoogte van 47 tot 60 cm zonder rugleuning.
• Breedte onderstel: 60 cm en verstelbare hoogte van 68 tot 80 cm zonder rugleuning.
• Breedte onderstel: 60 cm en verstelbare hoogte van 47 tot 60 cm met rugleuning van 76 tot 89 cm.
• Breedte onderstel: 60 cm en verstelbare hoogte van 68 tot 80 cm met rugleuning van 96 tot 108 cm.

Gebruikte materialen

De Lapalma Lab kruk heeft een voet met wieltjes in aluminium, poedercoating of verchroomd mat. Ook is de Lab kruk leverbaar op poten. De zitting is in brandwerend schuim, bekleed met stof, zacht leer of eco-leer.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Lapalma Lab.

Wij adviseren u bij dit product:

Lapalma Auki
Lapalma
Auki