Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Lapalma Screen

Lapalma Screen
Lapalma Screen
Lapalma Screen
Lapalma Screen
Lapalma Screen
Lapalma Screen
Lapalma Screen
Lapalma Screen
Lapalma Screen
Lapalma Screen
Lapalma Screen
Lapalma Screen
Lapalma Screen

Ontwerp: Francesco Rota  Collectie: 2016 

Lapalma Screen

De Screen van Lapalma is verzameling van schermen ontworpen door Francesco Rota. De kantooromgeving is steeds meer een open ruimte, waar de ruimtes in elkaar overlopen en er een open afscheiding gewenst is. De Screen speelt op deze behoeft in door de schermen die toch open zijn, maar een afschermend karakter hebben.
De Lapalma Screen heeft een gebogen frame van aluminium en is verkrijgbaar in 2 hoogtes: de kortere hoogte (ongeveer 140 cm) is geschikt voor de lagere zitgedeeltes, terwijl de hogere versie (ongeveer 180 cm) ook mensen die staan privacy geeft.

Modulair systeem

De schermen zijn modulair en dit geeft een grote vrijheid bij het samenstellen. Bovendien is de keuze van de volgende materialen: geperforeerd metaal, houten buizen en stoffering.

Kenmerken Lapalma Screen

  • Modulair en in verschillende maten en afwerkingen leverbaar.
  • Ontworpen door: Francesco Rota

Over Lapalma

Lapalma uit Italië is een fabrikant van restaurantmeubilair zoals design barkrukken, stoelen en tafels, maar ook kantoormeubilair. Men werkt samen met bekende designers zoals Anderssen & Voll, Shin & Tomoko Azumi, Hannes Wettstein en Enzo Berti. De meubelen van Lapalma kenmerken zich door de moderne vormgeving.

Een van de bekendste modellen is Lapalma Lem. Bij Lapalma staan de meubelen en grondstoffen onder voortdurende controle, men is verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Lapalma is ISO 9001 gecertificeerd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Lapalma Screen.