Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Lensvelt Stealth

Lensvelt Stealth
Lensvelt Stealth
Lensvelt Stealth
Lensvelt Stealth
Lensvelt Stealth

Ontwerp: Wiel Arets   

Lensvelt Stealth

Lensvelt Stealth Cabinet is een schuifdeurkast met akoestische demping. De kantoorkast is voorzien van geluidsdempend materiaal. In de schuifdeur en achterwand is een raster van gaten aangebracht met daarachter akoestisch dempingmateriaal. De kasten zijn samengesteld uit twee binnenkasten van standaard 100 cm breed, deze zijn per romp afsluitbaar. Op aanvraag leverbaar in 80 en 90 cm breedte.

Deuren vallen buiten de kastromp en de sloten zijn in het bovenblad aangebracht. Stealth Cabinet is enkelzijdig (49 cm) of dubbelzijdig (90 cm) te gebruiken. Dit is uniek in de projectmarkt. Legborden, uittrekframes en andere indelingen zijn mogelijk. Stealth Cabinet is standaard in vier hoogtes te verkrijgen. Van 81 cm hoogte voor het gebruik van twee ordners boven elkaar, tot maximaal 189 cm hoogte voor het gebruik van vijf ordners. Kasten van 151 cm hoogte worden vaak toegepast als geluiddempende scheidingswanden.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Lensvelt Stealth.