Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Luxy Arrow

Luxy Arrow
Luxy Arrow
Luxy Arrow
Luxy Arrow
Luxy Arrow
Luxy Arrow
Luxy Arrow
Luxy Arrow
Luxy Arrow
Luxy Arrow

Ontwerp: Stefano Getzel   

Luxy Arrow fauteuil

De Luxy Arrow is een zeer comfortabele fauteuil die past in wachtruimtes en horecagelegenheden, maar ook in boardrooms als (verrijdbare) vergaderstoel. Met een brede waaier aan stoffen en kwaliteitsleer zijn de Luxy Arrow stoelen te bekleden.

Verschillende onderstellen

De Luxy Arrow is leverbaar in verschillende onderstellen, zoals de verrijdbare fauteuil (wieltjes aan de voorkant van de fauteuil), sterpoot met wieltjes, wachtbank in combinatie met een bijpassende tafel en als kuipstoel met een poot op kolom.

Luxy Green

Onder het Luxy Green label laat Luxy zien milieubewust te zijn. Ons heden is de toekomst van onze kinderen. Om deze reden Luxy is zich bewust van het milieu en heeft een aantal beleidsmaatregelen genomen om milieubewuster om te gaan. Denk aan het recyclen van materialen, het terugdringen van schadelijke emissies, lozingen en de productie van afval in het milieu en zoveel mogelijk het gebruik van ecologisch duurzame materialen, met de afwezigheid van kankerverwekkende en mutagene stoffen.
Daarnaast stelt Luxy QR-codes beschikbaar voor alle gebruikers, die hen in staat stelt om hun catalogi snel en gratis te downloaden, zonder de noodzaak om papier te gebruiken met als doel om de ontbossing te beperken Dit alles wordt beheerd in de gehele productieketen.
Luxy is gecertificeerd volgens de UNI EN ISO 14001: 2004 norm.

Over Luxy

LUXY meubelen uit Italië, opgericht door Sisto Marchesini en Luciana Tezze begin 1980. Gespecialiseerd in hoogwaardige fauteuils en bureaustoelen van eigen ontwerp en merk. Het productaanbod is verwoord in ergonomische bureaustoelen en directiestoelen, banken, kantine en stapelbare stoelen. De collectie is bekleed met hoogwaardige stoffen, leer en gespecialiseerde materialen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Luxy Arrow.