Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Luxy Chic

Luxy Chic
Luxy Chic
Luxy Chic
Luxy Chic
Luxy Chic
Luxy Chic
Luxy Chic
Luxy Chic
Luxy Chic
Luxy Chic
Luxy Chic
Luxy Chic
Luxy Chic
Luxy Chic
Luxy Chic

Ontwerp: Air Design   

Luxy Chic bank en fauteuil

De Luxy Chic is een collectie van een luxe leren fauteuil en bank en is leverbaar met verschillende onderstellen. Een sledevariant of met stijlvolle pootjes, zoals goed te zien is op afbeelding 12.

Draadloze oplader

Luxy gaat met haar tijd mee en geeft de oplossing voor bijna lege smartphones of tablets. Dat maakt de Luxy Chic ideaal voor in de wachtruimte of hotellobby. Deze draadloze oplader voor compatibele smartphones en tablets zit mooi verwerkt in de armleuning en zo kunnen bezoekers hun smartphone opladen terwijl ze wachten.

Tafel in de leuning

Zoals te zien is op afbeelding 9 en 10 kan de bank of fauteuil ook worden voorzien van een bijpassend tafeltje. Ideaal om even de tablet op te zetten, zonder dat deze van de armleuning kan vallen. Met deze tafel, gemaakt van geborsteld aluminium en 20 mm dik, geeft dit een stabiele ondergrond.
Het tafeltje kan 360 graden roteren en heeft een maximale capaciteit van 9 kilo. De lengte is 350 mm en de breedte is 250 mm. Daarnaast kan de tafel gemakkelijk worden verwijderd van de fauteuil of bank.

Luxy Green

Onder het Luxy Green label laat Luxy zien milieubewust te zijn. Ons heden is de toekomst van onze kinderen. Om deze reden Luxy is zich bewust van het milieu en heeft een aantal beleidsmaatregelen genomen om milieubewuster om te gaan. Denk aan het recyclen van materialen, het terugdringen van schadelijke emissies, lozingen en de productie van afval in het milieu en zoveel mogelijk het gebruik van ecologisch duurzame materialen, met de afwezigheid van kankerverwekkende en mutagene stoffen.
Daarnaast stelt Luxy QR-codes beschikbaar voor alle gebruikers, die hen in staat stelt om hun catalogi snel en gratis te downloaden, zonder de noodzaak om papier te gebruiken met als doel om de ontbossing te beperken Dit alles wordt beheerd in de gehele productieketen.
Luxy is gecertificeerd volgens de UNI EN ISO 14001: 2004 norm.

Over Luxy

LUXY meubelen uit Italië, opgericht door Sisto Marchesini en Luciana Tezze begin 1980. Gespecialiseerd in hoogwaardige fauteuils en bureaustoelen van eigen ontwerp en merk. Het productaanbod is verwoord in ergonomische bureaustoelen en directiestoelen, banken, kantine en stapelbare stoelen. De collectie is bekleed met hoogwaardige stoffen, leer en gespecialiseerde materialen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Luxy Chic.