Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Luxy Diseguale

Luxy Diseguale
Luxy Diseguale
Luxy Diseguale
Luxy Diseguale
Luxy Diseguale
Luxy Diseguale
Luxy Diseguale
Luxy Diseguale
Luxy Diseguale
Luxy Diseguale

Ontwerp: R & D Luxy   

Luxy Diseguale bank of fauteuil

Een minimalistisch ontwerp van R & D Luxy kenmerkt de Luxy Diseguale. Dit maakt de fauteuil | stoel of bank tijdloos en is in verschillende ruimtes toe te passen.

Tablet houder

Luxy gaat met haar tijd mee. Bij de Luxy Diseguale is optioneel een tablethouder te plaatsen aan buitenkant van de bank of fauteuil. Dat maakt de Luxy Diseguale ideaal voor in de wachtruimte of hotellobby.

Luxy Green

Onder het Luxy Green label laat Luxy zien milieubewust te zijn. Ons heden is de toekomst van onze kinderen. Om deze reden Luxy is zich bewust van het milieu en heeft een aantal beleidsmaatregelen genomen om milieubewuster om te gaan. Denk aan het recyclen van materialen, het terugdringen van schadelijke emissies, lozingen en de productie van afval in het milieu en zoveel mogelijk het gebruik van ecologisch duurzame materialen, met de afwezigheid van kankerverwekkende en mutagene stoffen.
Daarnaast stelt Luxy QR-codes beschikbaar voor alle gebruikers, die hen in staat stelt om hun catalogi snel en gratis te downloaden, zonder de noodzaak om papier te gebruiken met als doel om de ontbossing te beperken Dit alles wordt beheerd in de gehele productieketen.
Luxy is gecertificeerd volgens de UNI EN ISO 14001: 2004 norm.

Over Luxy

LUXY meubelen uit Italië, opgericht door Sisto Marchesini en Luciana Tezze begin 1980. Gespecialiseerd in hoogwaardige fauteuils en bureaustoelen van eigen ontwerp en merk. Het productaanbod is verwoord in ergonomische bureaustoelen en directiestoelen, banken, kantine en stapelbare stoelen. De collectie is bekleed met hoogwaardige stoffen, leer en gespecialiseerde materialen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Luxy Diseguale.