Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Luxy Taylord bureaustoel | vergaderstoel

Luxy Taylord
Luxy Taylord
Luxy Taylord
Luxy Taylord
Luxy Taylord
Luxy Taylord
Luxy Taylord
Luxy Taylord
Luxy Taylord

Ontwerp: R & D Luxy   

Luxy Taylord

De serie Taylord is een uitgebreid programma welke bestaat uit 4 verschillende modellen: Taylord Flat, Taylord Mesh, Taylord Quilted en Taylord Squared.

Met de verschillende beschikbare modellen is de gebruiker in staat deze zeer representatieve stoel te gebruiken voor zowel het moderne als het meer traditionelere kantoor.

Taylord bureaustoelen zijn uitgevoerd met hoge en middelhoge rugleuningen eventueel voorzien van een decentraal neigmechaniek, gewichtinstelling, gasveer en 5-teens gepolijst aluminium kruisvoet met grote wielen, geschikt voor harde en zachte vloeren. Deze bureaustoelen zijn leverbaar met of zonder gepolijst aluminium open armleuningen, welke ook kunnen worden voorzien van speciaal beklede armleuninghoezen.

Taylord vergaderstoelen zijn leverbaar met sledeframe of een 4-teens kruisvoet voorzien van glijders en een speciaal kogelveermechaniek, wat voor een comfortabel zitcomfort dient. Met het 5-teens kruisvoet onderstel en uitsluitend een gasveer kan de stoel ook als verrijdbare vergaderstoel worden ingezet.

Optioneel is er een automatisch terugkeermechaniek met vaste hoogte op de 5-teens bureau-vergaderstoel mogelijk. Tevens kent de Taylord serie een speciaal beklede voetensteun op 4-teens kruisvoet.

Door de zogenaamde blinde-spantechniek (geen zichtbare schroeven in zijkant buisframe) heeft Taylord in basis al een zeer aangenaam comfort welke afhankelijk van het gekozen model nog verder kan worden verhoogt door de toegepaste stofferingswijze.

De bureaustoel | vergaderstoel is voornamelijk voorzien van aluminium gepolijst onderdelen en is leverbaar in verschillende stof, leer en net kleuren.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Luxy Taylord.