Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Markant Backbone

Markant Backbone
Markant Backbone
Markant Backbone
Markant Backbone
Markant Backbone
Markant Backbone
Markant Backbone
Markant Backbone
Markant Backbone
Markant Backbone
Markant Backbone

 

Markant Backbone

Markant Backbone is het nieuwe antwoord op ruimte indelingen. In het kast-wandsysteem is bekabeling verwerkt voor zowel de data als ook de stroom en telefonie. De kastenwanden kunnen vrijstaand in de ruimte geplaatst worden en dienen dan tevens als een aorta voor de bekabeling door uw pand. De aanvoer van de bekabeling vindt dan plaats vanuit het plafond of vanuit de datavloer. Het kastenwand systeem Backbone staat los van de werkplek, zodat de bureau werkplekopstelling in hoogte in of versteld kan worden. In de afbeeldingen worden de bureaus Markant MO4 gepresenteerd, echter kunnen dit vanzelfsprekend ook andere werkplekopstellingen zijn. Bij Backbone kunnen er 2 werkplekken per zijde worden geplaatst. Markant Ankelebone kan aan een zijde worden gebruikt en wordt daarom meestal tegen de wand geplaatst. Er zijn diverse maatvoeringen leverbaar. Bekijk hier meerdere Markant kantoormeubelen of bezoek de showroom om meer Markant meubilair te bekijken.

Praktisch

De Backbone is een strak, langwerpig meubel waaraan vier werkplekken kunnen worden gekoppeld. Op een relatief kleine oppervlakte creëert de Backbone zo een ruime, rustige en eenvoudig schoon te houden werkomgeving.

Verbinden

De Backbone ontleent zijn naam aan het internet, waar de backbone de hoofdader is die kleinere computernetwerken met elkaar verbindt. En verbinden is precies wat de Backbone doet. Zowel digitaal als fysiek. Digitaal doordat alle kabels voor dataverkeer en netspanning in het meubel zijn geïntegreerd. En fysiek doordat de Backbone medewerkers met elkaar verbindt in een structuur die samenwerken vergemakkelijkt, maar privacy waarborgt.

Persoonlijk

De behoeften van de individuele gebruikers staan centraal bij de Backbone. De opbergruimte bij elke werkplek kan naar wens worden uitgebreid met draaideurtjes, CPU-vakken en dossierladen. De werkplekken staan op zichzelf en kunnen op elke gewenste hoogte worden afgesteld.

Meubel

De Backbone bestaat uit twee kastelementen, verbonden door een topblad. Elke werkplek beschikt standaard over twee A6-laden en vier ordnervakken, maar deze indeling is modulair. De Backbone is verkrijgbaar in twee kleuren: weng- houtdecor en wit. De kasten zijn gemaakt van 18 mm melamine; het topblad van 25 mm melamine. De deurtjes en laden beschikken over degelijk loopwerk en zijn softclosing. De Backbone is in elk meubelprogramma van Markant toepasbaar.

Techniek

De Backbone is standaard voorzien van kabeldoorvoer. Tussen het topblad en de kasten bevindt zich een uitsparing voor de kabels. Deze is eenvoudig, zonder gereedschap toegankelijk. De Markant Wirebasket begeleidt de bekabeling vervolgens onder het topblad naar vier powerframes. Deze contactdozen zijn ieder voorzien van twee 230V aansluitingen en twee data-aansluitingen. Extra contactdozen, designverlichting en een aluminium kabeltoevoerbuis vanuit het plafond behoren tot de mogelijke uitbreidingen.

Afmetingen en kleuren:

Markant Backbone is leverbaar voor de 80cm diepe werkplekken met een maat van 342x67x98cm.
(Breedte x diepte x hoogte).
Voor de 90cm diepe werkplekken is er een variant welke 362cm lang is.

Backbone is er in verschillende configuraties, zo is er een varriant met open vakken, open vakken met een cpu vak voor de computer, met deurtjes en lades en zelfs met uittrekframes.
Tevens is het mogelijk om de maten aan te passen aan uw wensen en eisen.

Markant Backbone is standaard leverbaar in chateau eiken en wit, tevens zijn andere kleuren op aanvraag mogelijk.

Samenvatting:

Object Backbone verbindt vier werkplekken met elkaar. Het meubel stimuleert medewerkers tot samenwerken, maar waarborgt individuele wensen en privacy. Aan beide zijden van het strakke, langwerpige kantoormeubel, worden op een relatief kleine oppervlakte twee comfortabele werkplekken gecreëerd. Een variant van de Backbone is de Anklebone, die aan é én enkele zijde plaats biedt aan twee werknemers. Markant Backbone en Anklebone zijn beiden uitgerust met kabeldoorvoermogelijkheden en geïntegreerde contactdozen voor stroompunten of desgewenst data-aansluitingen of USB-poorten. Elke werkplek beschikt standaard over twee A4-laden en vier ordnervakken en zijn onafhankelijk van elkaar in- en verstelbaar. De opbergruimte bij elke werkplek kan naar wens worden ingedeeld. De deuren en laden beschikken over kwaliteitsloopwerk en zijn softclosing. Back/Anklebone zijn standaard verkrijgbaar is de kleuren chateau eiken en wit. Overige kleuren zijn op aanvraag. Deze objecten zijn toepasbaar in combinatie met elk gewenst Markant meubelprogramma.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Markant Backbone.