Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Markant Delta

Markant Delta
Markant Delta
Markant Delta
Markant Delta
Markant Delta
Markant Delta
Markant Delta
Markant Delta
Markant Delta
Markant Delta
Markant Delta
Markant Delta
Markant Delta
Markant Delta
Markant Delta
Markant Delta
Markant Delta

 

Markant Delta

Markant Delta is een zeer innovatief en veelzijdig programma binnen de Markant collectie bureautafels. Het innovatieve ontwerp van Delta maakt het mogelijk om met een gering aantal componenten een grote diversiteit aan werktafels of vergadertafels te realiseren. De vormgeving is bewust sober gehouden waardoor het meubilair zich als een kameleon aanpast aan elk type kantoorinrichting.

Makkelijk de optimale werkhoogte instellen

De tafels zijn voorzien van een uniek klikmechanisme waardoor er niet meer dan een voetdruk nodig is om de optimale werkhoogte in te stellen. Ook kan men kiezen voor volledig traploze verstelling middels slingermechaniek of elektrisch met tiptoetsbediening. Markant Delta kantoormeubilair is leverbaar met een zogenaamd T en C poot onderstel. Ook is een H frame mogelijk waarbij er 2 werkbladen op 1 onderstel gemonteerd kunnen worden. Het Deltaprogramma omvat zelfs een zit/sta werktafel, waarmee het complete ergonomischespectrum wordt afgedekt.

Delta concept

De Delta is het resultaat van de jarenlange ervaring die Markant heeft opgebouwd met haar eerdere meubelprogramma's die eveneens zijn gebaseerd op de Markant Systeem Architectuur (MSA). De verworven kennis en ervaring kwamen tot een climax bij de ontwikkeling van Delta: efficiënt materiaalgebruik, doorontwikkeling van het klikmechaniek en oog voor detail zorgen ervoor dat de Delta staat als een rots in de branding.

Markant Delta is veelzijdig

Delta is zo opgebouwd dat met een gering aantal componenten een grote variëteit aan werk- en vergaderplekken kan worden opgebouwd. Met dit gegeven is Markant in staat een zeer prijsbewust meubel in de markt te zetten, dat duurzaam omspringt met grondstoffen.

Design

Het lijnenspel van Delta is bewust sober gehouden daardoor is Delta zeer goed inzetbaar in elk type organisatie en past het zich aan als een kameleon aan zijn omgeving.

Ergonomie

Als een van de weinige meubelfabrikanten is Markant erin geslaagd om in dezelfde lijn met de standaard werkplekken een zit/sta-variant te ontwikkelen. Uiteraard voldoet Delta aan de ergonomische uitgangspunten van het Delfts Normalisatie Instituut en is getest conform NEN 2449: 2006 NL en NEN EN 527. Delta is in hoogte verstelbaar van 62 - 85 cm. Standaard met het unieke click-mechanisme en optioneel volledig traploos met een slingermechaniek of een elektromotor met tiptoetsbediening.

Facilitair

Het Delta programma is moeiteloos te monteren, eenvoudig in te stellen en snel om te bouwen. Wisselen van gebruiker; door het ingenieuze klikmechanisme in de voet kan de hoogte van het bureau direct en eenvoudig worden aangepast zonder gebruik van gereedschap.

Individueel

Het Delta bureau laat zich dus gemakkelijk instellen. Individualiteit gaat echter verder dan dat, door de vele uitvoeringsmogelijkheden kan Delta voldoen aan zowel corporate wensen en eisen, als ook aan die van de individuele werknemer. Met tal van nuttige accessoires als bijvoorbeeld organisatiepanelen en bakjes kan de werkplek gepersonaliseerd worden.

Duurzaam

De modulaire opbouw en tijdloze uitvoering kenmerken het duurzame karakter van Delta. Zo krijgt het kantoor een compleet nieuwe uitstraling door enkel de bladuitvoering en/of het onderstel te vernieuwen, terwijl het bestaande frame behouden kan blijven.

Onderhoudsarm

Door de perfecte afwerking en afgeronde vormen is Delta gemakkelijk schoon te houden. Het Markant Delta programma is compleet onderhoudsarm.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Markant Delta.