Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Markant Furore NPR

Markant Furore NPR
Markant Furore NPR
Markant Furore NPR
Markant Furore NPR
Markant Furore NPR
Markant Furore NPR
Markant Furore NPR

 

Markant Furore NPR

De Markant Furore is een veelzijdige ergonomische bureaustoel. De Furore koppelt strakke lijnen en een duurzaam ontwerp aan ergonomische kwaliteiten en maximaal zitcomfort.

Design

De strakke heldere lijnen van Furore geven de bureaustoel een modern karakter. Door keuze uit verschillende stoffen, kleuren en een zwart kunststof of glanzend aluminium kruisvoet past de Furore in elke inrichting.

Instelbaar

Markant Furore maakt een comfortabele en ergonomisch verantwoorde werkhouding mogelijk. Het synchroonmechanisme met gewichtsinstelling bevorderd het dynamisch zitten, door een harmonieus op elkaar afgestemd bewegingsverloop van zitting en rugleuning wordt de grootst mogelijke bewegingsvrijheid voor de gebruiker gegarandeerd.

NPR 1813

Door een groot aantal ergonomische details voldoet de Furore aan de Nederlandse Praktijk Richtlijn (NPR1813). Hierbij heeft de Markant Furore ergonomisch pluspunten als een zitdiepte verstelling tot 100 mm, zithoogte verstelling tot wel 140 mm en 3Dverstelbare armsteunen voor een optimale werkhouding.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Markant Furore NPR.