Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Markant Living Office

Markant Living Office
Markant Living Office

Collectie: 2015 

Markant Living Office

De werkomgeving is de plek waar u veelvuldig en langdurig verblijft. Het is de plek waar u samen met uw collega’s werkt aan de te realiseren doelen en successen van uw organisatie. Logisch dus, dat u er een prettige en functionele omgeving van wilt maken.

Veranderende werkomgeving

De werkomgeving is onder invloed van vele factoren de laatste jaren echter ook onderhevig aan grote veranderingen: door onder andere vooruitgang op het gebied van ICT en veranderingen in de arbeidsmentaliteit zal de inrichting van uw kantoor mee veranderen.

Dynamisch werken

Markant gaat daar in deze nieuwe catalogus dan ook graag verder met u op in. U vindt, naast de uitgebreide collectie kantoormeubelen en accessoires, ook een katern dat volledig in het teken staat van het dynamisch werken. Het nieuwe werken in optima forma: met een uitgebreid assortiment aan zit-, zit/sta, werk,- en vergaderelementen die naadloos aansluiten bij de wensen van u en uw medewerkers.

Inspirerende catalogus

Bladerend door deze catalogus kunt u zich laten inspireren door onze collectie en de sfeervolle beelden van kantoorinrichtingen uitgewerkt door onze interieurontwerpers. Zij maken ook graag een interieurontwerp dat aansluit bij uw organisatie. Wij nodigen u uit om verder te bladeren. Voor advies en aanvullende informatie bij de aankoop van uw meubilair kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Markant Living Office.