Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Markant Matrix S2S650 zit-sta bureau

Markant Matrix
Markant Matrix
Markant Matrix
Markant Matrix
Markant Matrix
Markant Matrix
Markant Matrix
Markant Matrix
Markant Matrix
Markant Matrix
Markant Matrix

Collectie: 2015 

Markant Matrix

Een zit-sta bureau voorzien van een uitklapbaar en telescopisch frame. Matrix S2S650 is daarom erg eenvoudig te installeren.

Matrix S2S650 is in elektrisch hoogte te verstellen van 65-130 cm. Dit gebeurt geheel geluidloos en is ideaal voor drukke werkruimtes. Dit maakt het mogelijk voor de gebruiker de werkplek in te stellen in de meest stiltegevoelige ruimtes.

Deze zit-sta bureau voldoet aan alle nodige normen. Het is ideale werkplek voor op kantoor en in huis. Het onderstel van Matrix S2S650 is te verkrijgen in de kleur wit RAL 9016.

Het frame is verpakt in een stevige kartonnen doos van L122 x B22 x H28 cm. Deze doos is voorzien van zes handgrepen en weegt ongeveer 40 kg. Matrix S2S650 is standaard uitgevoerd met een gebruiks- en milieuvriendelijke handset. Optioneel kan de zit-sta bureau worden voorzien van vier geheugenposities.

Dit bureau heeft een anti-collision functie. Dit zal de verstelling automatisch stoppen indien iets of iemand het tegenhoudt. Zowel bij het omlaag als omhoog verstellen zorgt de anti-collision functie er voor dat het bureau niet beschadigd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Markant Matrix.