Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Markant Max zit/sta callcenter werkplekken

Markant Max
Markant Max
Markant Max
Markant Max
Markant Max
Markant Max
Markant Max
Markant Max
Markant Max
Markant Max
Markant Max
Markant Max

Collectie: 2014 

Markant Max

Markant Max is een veelzijdig bureauprogramma dat voorziet in de behoefte van zit/sta werkplekken voor het nieuwe werken. Het Max bureau is in vier uitvoeringen verkrijgbaar; T-range, Panel range, Cabinet range en een Cubicle range. Elke uitvoering is voorzien van een akoestische scheidingwand tussen de werkplekken. De bureaus zijn elektrisch in hoogte verstelbaar van 65-108 cm en van 65-128 cm. Het verstellen van deze bureaus gebeurt met een snelheid van 50 mm per seconde.

Max is voorzien van een innovatieve, stille elektrische motor die met een bedieningspaneel te bedienen is. De bekabeling wordt onzichtbaar en gestructureerd weggewerkt door middel van de knikarm die ervoor zorgt dat de kabels onder het akoestische scherm komen. De additionele powerframes bieden de werkplekken de vereiste stroom en data mogelijkheden.

Markant Max T-leg Range

Een combidesk voorzien van een T-poot frame. Het bureau is standaard voorzien van een akoestische scheidingswand en kabelmanagement oplossingen.
De Markant MAx T-leg is naast de duo-werkplek ook als single-werkplek leverbaar.

Markant Panel Range

De Panel Range uitvoering bestaat uit clusters van werkplekken die worden afgesloten met akoestische panelen. De panelen geven de werkplekken een moderne en strakke uitstraling. De buitenzijdes kunnen voorzien worden van een houtprint, dit zorgt voor een warme en huiselijke sfeer.

Markant Cabinet Range

De Cabinet Range bestaat uit clusters die verbonden worden door middel van cabinets en worden afgesloten met panelen. Er zijn veel opbergmogelijkheden en de CPU's kunnen ook uit het zicht geplaatst worden.

Markant Screen Range

Zijn werkplekken die omsloten worden door akoestische panelen. De Screen Range zijn echte concentratie werkplekken die bijvoorbeeld toegepast kunnen worden als zit/sta callcentermeubilair.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Markant Max.