Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Markant Milano bureaustoel

Markant Milano
Markant Milano
Markant Milano
Markant Milano
Markant Milano
Markant Milano
Markant Milano
Markant Milano
Markant Milano
Markant Milano
Markant Milano
Markant Milano

 

Markant Milano

Markant Milano is een representatieve bureaustoel. De Milano koppelt een prettig uiterlijk en een duurzaam ontwerp aan ergonomische kwaliteiten en een perfect zitcomfort.

Design

De ventilerende netbespanning van de rugleuning geeft Milano een eigentijds karakter. Deze moderne uitstraling wordt onderstreept door de strakke vormgeving van de gepolijste aluminium kruisvoet en het chroom accent in de armleuning.

Instelbaar

De Markant Milano maakt een comfortabele en ergonomisch verantwoorde werkhouding mogelijk. Het synchroonmechanisme, de gewichtsinstelling, en het verstelbare lendekussen zorgen voor de juiste zithouding. Met de roteerbare en in hoogte verstelbare armleggers kan de gebruiker de stoel verder op zijn persoonlijke voorkeur instellen.

Conferentie

De Milano is naast bureaustoel tevens verkrijgbaar als conferentiestoel. In deze uitvoering zijn de wielen vervangen door glijdoppen.

Materiaal

De netbespannen rugleuning verdeelt de druk en geeft zo optimale ondersteuning aan het lichaam. De ademende functie zorgt voor een aangenaam microklimaat.

In hoogte verstelbaar

De draaibare en in hoogte verstelbare armleggers maken een ergonomisch verantwoorde werkhouding mogelijk. De hoogte van de zitting kan door middel van een gaslift worden ingesteld.

Ruggensteun

De verstelbare lendesteun vergemakkelijkt de juiste ergonomische werkhouding en biedt optimaal zitcomfort. Daarnaast regelt de gewichtsinstelling de tegendruk van de rugleuning.

Techniek

Voor de instelling van hoek van rugleuning maakt de Milano gebruik van een synchroonmechaniek. De stand van zitting en van de rugleuning zijn aan elkaar gerelateerd en bewegen in de verhouding 1:2.

Slijtvast

De zitting is bekleed met zachte, slijtvaste stof.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Markant Milano.

Wij adviseren u bij dit product:

De Projectinrichter TFT Arm
De Projectinrichter
TFT Arm