Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Markant Mo4

Markant Mo4
Markant Mo4
Markant Mo4
Markant Mo4
Markant Mo4
Markant Mo4
Markant Mo4
Markant Mo4
Markant Mo4
Markant Mo4
Markant Mo4
Markant Mo4
Markant Mo4
Markant Mo4
Markant Mo4
Markant Mo4

 

Markant Mo4

Het meubelprogramma Markant MO4 heeft een moderne en zakelijke uitstraling. Strakke lijnen en functionaliteit kenmerken het ontwerp.

Systeemgedachte

Markant MO4 is een modulair concept dat is ontworpen vanuit de systeemgedachte van Markant Systeem Architectuur (MSA). De modulaire opbouw met uitwisselbare componenten maakt elke gewenste combinatie van werktafels, vergadertafels en Bench opstellingen mogelijk.Bekijk de hele Markant kantoormeubelen collectie voor meerdere bureau en werktafels.

Afmetingen Markant Mo4

De afmetingen 160x80 cm en 180x80 cm zijn uit voorraad leverbaar.

Uitstraling

Het design van Markant MO4 is krachtig, rustig en logisch. Zwevende bladen, doordachte aanbouwmogelijkheden en pootstellen in diverse uitvoeringen typeren Markant MO4.

Facilitair

MO4 tafels zijn snel schakelbaar en gemakkelijk in te stellen. Een werkplekopstelling is zodoende in een handomdraai uitgebreid of aangepast.

Persoonlijk

De MO4 tafels zijn leverbaar in een vaste hoogte, traploos in hoogte verstelbaar met inbussleutel of in hoogte verstelbaar door middel van een slinger.

Optimaal

De werkplekken van MO4 garanderen optimaal ruimtegebruik bij verschillende bezettingen. Het minimale aantal poten zorgt voor maximale vrijheid onder de werkbladen.

Variabele hoogte

De werkbladhoogte is verstelbaar door middel van inbussleutel of slinger. De hoogte van 62 cm tot en met 85 cm is af te lezen op de tafelpoot.

Stabiel

Markant MO4 tafels zijn heel stabiel, doordat de poten op de hoeken van de tafel staan.

Ergonomische verantwoord

MO4 werkplekken voldoen aan de ergonomische uitgangspunten van het Delfts Normalisatie Instituut en zijn getest conform NEN 2449: 2006 NL en NEN EN 527.

Pooten

De MO4 pootstellen zijn leverbaar in zilvergrijs, wit RAL9010 en zwart. De pootstellen zijn verkrijgbaar in vier verschillende breedtematen.

Vormgeving

De zwevende bladen en ranke onderstellen geven de MO4 werkplekken een luchtige uitstraling.

Duurzaam

De modulaire opbouw en de tijdloze uitstraling kenmerken het duurzame karakter van Markant MO4.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Markant Mo4.