Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Markant Turntable

Markant Turntable
Markant Turntable
Markant Turntable
Markant Turntable

Collectie: 2010 

Markant Turntable

Markant Turntable is een verrijdbare klaptafel en functioneert ideaal in vergaderruimtes en zalen waar de inrichting continu onderhevig is aan verandering.
Opgeklapt en bij buitengebruik neemt de Turntable minimale ruimte in en door de slim vormgegeven poten passen de tafels perfect in elkaar in een rij. De robuuste wielen rollen gemakkelijk op zowel harde als zachte vloeren en zijn voorzien van een rem, zodat de tafel uitgeklapt op zijn plek blijft.

Markant Turntable is standaard uitgevoerd met een bladformaat van 160x80 cm. Het blad is gemaakt van melamine op spaanplaat (optioneel ook leverbaar met compact blad) en het onderstel is leverbaar in zilver (RAL 9006) en in wit (RAL9010).
Op aanvraag leverbaar in meerdere maatvoeringen en afwijkende lakkleuren.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Markant Turntable.