Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

MDF Italia Aiku stoel

Prijs Mdf Italia Aiku vanaf € 149
Mdf Italia Aiku
Mdf Italia Aiku
Mdf Italia Aiku
Mdf Italia Aiku
Mdf Italia Aiku
Mdf Italia Aiku
Mdf Italia Aiku
Mdf Italia Aiku
Mdf Italia Aiku

Collectie: 2016 

MDF Italia Aiku stoel

De Aiku stoel van MDF Italia combineert een verfijnd design met hoge functionaliteit door middel van een polypropyleen kuip met dubbele finish: een glanzende buitenkant, in zwart of wit verkrijgbaar, en een matte binnenkant verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De stoel is verkrijgbaar met verschillende onderstellen: een vierpoots onderstel of een slede onderstel met of zonder armleggers, eventueel met schrijfblad. Het vierpoots onderstel is verkrijgbaar in metaal of hout. De metalen onderstellen worden geleverd in dezelfde kleur als de buitenkant van de kuip: zwart of wit. De stoelen met metalen onderstel en zonder armleggers zijn stapelbaar.

Voor de buitenkant van de kuip is er een keuze uit twee hoogglans kleuren: zwart of wit. De binnenkant kan -afhankelijk van de kleur aan de buitenkant- in verschillende kleuren geleverd worden: Sugar paper blue, Olive green, Light grey of Dove grey zijn beschikbaar in combinatie met een witte buitenkant en de zwarte versie kan gecombineerd worden met een binnenkant in Dark grey of Military green.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Mdf Italia Aiku.