Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Mdf Italia Lim 3.0

Prijs Mdf Italia Lim 3 vanaf € 1.453
Mdf Italia Lim 3
Mdf Italia Lim 3
Mdf Italia Lim 3
Mdf Italia Lim 3

Ontwerp: Fattorini+Rizzini+Partners  Collectie: 2013 

Mdf Italia Lim 3.0 tafel

De MDF Italia Lim 3.0 is een lichte en dunne tafel, met een up-to-date moderne identiteit. Deze strak vormgegeven tafel biedt ook ruimte voor kabelmanagement, zodat hij in vergaderruimtes als vergadertafel optimaal gebruikt kan worden voor het geven van digitale presentaties of in cursusruimtes waarbij de cursisten eenvoudig hun laptop aan kunnen sluiten.

Structuur van de Mdf Italia Lim 3.0 tafel

Een tafel die is samengesteld uit een top, poten en een frame in geëxtrudeerd aluminium, verkrijgbaar in geanodiseerd of epoxy poeder mat geschilderde versie in witte en antraciet tinten. De poten zijn 35 x 35 mm en de tafel heeft een standaard centrale stalen steunbalk.
De tops zijn beschikbaar in:
gelakt gehard glas in wit, zwart, donker rood, blauw Avio, oranje en geel. Dikte 8 mm.
Keramisch gemaakt van porcelainized grès in de lichte of satijn coated variant in de volgende kleuren: wit, zwart, grijs en antraciet, evenals de speciale natuurlijke satijn coated Corten versie. Dikte: 6 mm.
Fenix een innovatieve hogedruk gelaagdheid laminaat in de matte variant in de volgende kleuren: wit, zwart, grijs, tortelduif. Dikte 8 mm.

Accessoires voor bij de Mdf Italia Lim 3.0

De Mdf Italia tafelf zijn ook leverbaar met 1 of 2 openingen voor toegang tot de kabel en een undertop kabelgoot. De opening voor kabel is gemaakt van geanodiseerd aluminium of gelakt wit en antraciet (in dezelfde kleur van de structuur).

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Mdf Italia Lim 3.