Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Mobimex Zoom

Mobimex Zoom
Mobimex Zoom
Mobimex Zoom
Mobimex Zoom
Mobimex Zoom
Mobimex Zoom
Mobimex Zoom

 

Mobimex Zoom Vergadertafels

Mobimex Zoom creeert een oplossing die de voldoet aan de vraag van de klant en tegelijkertijd zorgt voor technische efficientie. Van een solitaire vergadertafel voor een prive sfeer, tot grootse conferentietafels geschikt voor vergaderingen met het gehele management.

Dergelijk grote conferentie oplossingen behoeven niet alleen de formele vereisten, maar ook een hoge standaard van technische communicatie. Door extensieve ervaring met vooruitstrevende media technologie, geeft Mobimex Zoom professionele ondersteuning aan grote en kleine projecten. Mobimex Zoom verschaft een effectieve combinatie van overtuigend design en ultra-moderne technologie, wat de gebruiker in staat stelt zich volledig te concentreren op hun bezigheden.

Solitaire vergadertafels

De solitaire vergadertafel is verkrijgbaar in verschillende groottes, van 160 x 90 cm voor de kleinste rechthoekige vergadertafel tot 500 x 250 cm voor de grootste ovalen vergadertafel. De vergadertafels hebben een hoogte van 72,5 of 74 cm, afhankelijk van de dikte van het gekozen blad.

Conferentietafels

Met de Mobimex Zoom zijn meerdere conferentie-opstellingen mogelijk door het gebruik van kleine (236 x 69 cm), medium (294 x 72.5 cm) en grote (352 x 77 cm) bij elkaar passende vergadertafels. Deze hebben een hoogte van 73,5 cm.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Mobimex Zoom.