Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Montis Back me up

Prijs Montis Back me up vanaf € 437
Montis Back me up
Montis Back me up
Montis Back me up
Montis Back me up
Montis Back me up
Montis Back me up

Ontwerp: Arian Brekveld  Collectie: 2016 

Montis Back me up stoel

De Back me up is een ideale stoel voor in de kantine, bedrijfsrestaurant of andere horecagelegenheid. Hij is zowel in leer als stof verkrijgbaar en kan op verschillende manieren worden bekleed.

Eigenschappen Montis Back me up

  • De poten zijn leverbaar in noten, eiken wit geolied of eiken carbon
  • Het hoogwaardige schuim van de zitting en de rug biedt verrassend veel comfort
  • Te stofferen als Uni: zowel de zitting en rug in dezelfde stoffering of een combinatie zitting-voorrug/achterrug: De zitting en voorrug zijn dan in dezelfde stoffering. De achterrug heeft een andere stoffering.

Over de ontwerper Arian Brekveld

Deze Nederlandse ontwerper uit Apeldoorn heeft zijn collecties staan in verschillende toonaangevende musea, zoals het New York Moma, San Fransisco Moma, Boijmans van Beuningen Rotterdam en het Stedelijk Museum te Amsterdam.
De Montis Back me up stoel is in 2016 door Arian Brekveld ontworpen.

Over Montis

Montis meubelen | Montis Axel, het Nederlandse meubelmerk. Een internationaal toonaangevend merk op het gebied van eigenzinnige vormgeving in combinatie met geavanceerde productiemethodes en een hoog niveau van handwerkelijk vakmanschap. Het merk onderscheid zich van andere door verrassende vormgeving, een opvallend kleurenpalet, hoogwaardig zitcomfort en bijzondere leer- stofkwaliteiten met gedurfde combinaties. Internationaal worden de meubelen van Montis steeds meer toegepast in hoogwaardige projecten, zoals hotels, luchthavens, restaurants, in projecten waar vernieuwende modellen gevraagd zijn, die aan modernste kwaliteitseisen voldoen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Montis Back me up.

Wij adviseren u bij dit product:

Montis Ella
Montis
Ella
Montis Mila
Montis
Mila