Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Montis Axel XL bank

Prijs Montis Axel XL vanaf € 1.687
Montis Axel XL
Montis Axel XL
Montis Axel XL
Montis Axel XL
Montis Axel XL

Ontwerp: Gijs Papavoine  Collectie: 2015 

Montis Axel XL bank

De Montis Axel XL is de grote broer van de Axel bank en past als kantoormeubilair in uw wachtkamer, entree of lekker zitje voor uw medewerkers.

Een Hollands zitlandschap met Italiaanse allure. Met zijn lang uitgerekte zitvlakken en royale modulaire elementen is deze bank niet bang om met zijn omgeving te flirten. Alle elementen zijn rondom afgewerkt, waardoor je ze flexibel kunt opstellen. Net als de kussens. Elegant en een tikkeltje nonchalant. De Montis Axel XL biedt het comfort waar je op dat moment behoefte aan hebt. En dankzij de actieve zithoogte, sta je net zo makkelijk weer op.

Verschillende mogelijkheden

Door de verschillende formaten en onderdelen is er voor elk interieur wel een Axel XL bank samen te stellen die aansluiten bij uw wensen.

Gebruikte materialen van de Montis Axel XL

Axel XL bestaat uit ombouw, zitting en rugkussen. De aluminium poten zijn beschikbaar in hoogglans gepolijst en hoogglans zwart verchroomd. Tegen meerprijs is een slede in RVS verkrijgbaar.
De Axel XL is ook met 2 cm lagere poten te verkrijgen. Bij de afgebeelde modellen zijn de hoge poten gemonteerd.

Bij het zitkussen bestaat de kern uit een combinatie van HR-schuim. Boven een HR-schuim met een soortelijk gewicht van 38 kg/m3. Daaronder een zachtere spie die zorgt voor extra comfort en valling in de bank. De schuimkern wordt overtrokken met een hoes gevuld met fiberrolletjes en memory schuimvlokken. (verhouding 30/70 %).
Het rugkussen van de Montis Axel XL heeft een gestikte hoes, verdeeld in vakken en is gevuld met een combinatie van dacronrolletjes en memory schuimvlokken.
Het armkussen is (optioneel) gevuld met veren.
Het advies is om de kussens van de bank regelmatig op te schudden.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Montis Axel XL.