Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Montis Chaplin stoel

Prijs Montis Chaplin vanaf € 780
Montis Chaplin
Montis Chaplin
Montis Chaplin
Montis Chaplin
Montis Chaplin
Montis Chaplin
Montis Chaplin

Ontwerp: Gerard van den Berg  Collectie: 1983 

Montis Chaplin

Bijpassend bij deze eetkamerstoel | vergaderstoel is de Montis Charly.

De stoffering van Montis Chaplin bekleedt het onderstel als een kledingstuk voor een mens. De hoes drapeert nonchalant als een gewatteerde 'jas' en wordt door ritsen gesloten. De stoelen lenen zich uitstekend voor een comfortabele eethoek of gespreksruimte. De uitvoering op wielen biedt een goede toepassing voor een werkruimte.

Montis Chaplin Flex

Montis heeft een (optioneel) mechanisme ontwikkeld, gebruikmakend van de flexibiliteit in de stoffering, die de rug verstelbaar maakt en zo ontstaat een elegante relax stoel. Met een klein pookje, nagenoeg onzichtbaar onder de fauteuil, kan men de drukveer bedienen en in traploze standen verzetten. De ongewijzigde stoffering absorbeert bijna onzichtbaar de beweging van de rugstand.

Onderstel

Het onderstel van Montis Chaplin is verkrijgbaar in zwart, zilvergrijs of mat chroom, waarbij er gekozen kan worden tussen zwarte doppen en wielen. De doppen en wielen zijn niet uitwisselbaar.

Het onderstel is nu ook als brons look verkrijgbaar.

Afmetingen

Montis Chaplin kent de volgende afmetingen (b x d x h):
Stoel: 60 x 60 x 100 cm
Zithoogte: 47 cm

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Montis Chaplin.

Wij adviseren u bij dit product:

Montis Doble
Montis
Doble