Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Montis Domino modulaire bank

Prijs Montis Domino vanaf € 3.587
Montis Domino
Montis Domino
Montis Domino
Montis Domino
Montis Domino
Montis Domino
Montis Domino
Montis Domino
Montis Domino
Montis Domino
Montis Domino
Montis Domino

Ontwerp: Dick Spierenburg  Collectie: 2009 

Montis Domino modulaire bank

De Montis Domino is vanwege zijn modulaire eigenschappen ideaal voor in de een entree, wachtkamer of lobby. Hij is zowel in leer als stof verkrijgbaar.

Eigenschappen Montis Domino modulaire bank

  • De kussens zijn opgebouwd uit compartimenten gevuld met veren (100 % eendenveren). De kussen zijn rondom afgedekt met dacron (200 gr).
  • De poten zijn van zwart kunststof rond 80 mm en voorzien van een rubber (TPU) dop. De standaard poot is 75 mm hoog. Naar keuze kan voor een lagere (60 mm) of een hogere (90 mm) poot worden gekozen.
  • Bij de bank is het ook mogelijk om een dienblad te plaatsen. Het dienblad is bedoeld om te gebruiken op de arm- rug leuning en bestaat uit een kern van 2 mm staalplaat geheel gestoffeerd in leer.

Over de ontwerper Dick Spierenburg

Deze Nederlandse ontwerper uit Utrecht ontwerpt meubels, interieurs en woonhuizen. Hij studeerde architectuur in Delft en architectonische vormgeving aan de Koninklijke Academie in Den Haag.
De Montis Domino modulaire bank is in 2009 door Dick Spierenburg ontworpen.

Over Montis

Montis meubelen | Montis Axel, het Nederlandse meubelmerk. Een internationaal toonaangevend merk op het gebied van eigenzinnige vormgeving in combinatie met geavanceerde productiemethodes en een hoog niveau van handwerkelijk vakmanschap. Het merk onderscheid zich van andere door verrassende vormgeving, een opvallend kleurenpalet, hoogwaardig zitcomfort en bijzondere leer- stofkwaliteiten met gedurfde combinaties. Internationaal worden de meubelen van Montis steeds meer toegepast in hoogwaardige projecten, zoals hotels, luchthavens, restaurants, in projecten waar vernieuwende modellen gevraagd zijn, die aan modernste kwaliteitseisen voldoen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Montis Domino.

Wij adviseren u bij dit product:

Montis Axel
Montis
Axel
Montis Axel XL
Montis
Axel XL