Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Montis Enzo

Prijs Montis Enzo vanaf € 1.239
Montis Enzo
Montis Enzo
Montis Enzo
Montis Enzo
Montis Enzo
Montis Enzo

Ontwerp: Geert Koster  Collectie: 2016 

Montis Enzo fauteuil

De Montis Enzo is een ideale stoel voor in de een entree, wachtkamer of lobby. Hij is zowel in leer als stof verkrijgbaar.

Eigenschappen Montis Enzo fauiteuil

  • De romp is een gelast metalen frame samengesteld uit gebogen buizen en strips
  • Het onderstel is leverbaar in een Metalen draaivoet voorzien van rubber voeten of als vierpoot met poten in notenhout, matgelakt of in eiken, witgeolied of gebeitst in carbonzwart. De poten zijn voorzien an rubber voeten

Over de ontwerper Geert Koster

Deze Nederlandse ontwerper uit Groningen haalde in 1984 zijn diploma aan de Academie voor Art Minerva in Groningen en in 1985 aan de Domus Academie in Milaan. Sinds 1989 heeft hij in deze stad zijn eigen studio waar hij ook deze Enzo heeft ontworpen.
De Montis Enzo fauteuil is in 2016 door Geert Koster ontworpen.

Over Montis

Montis meubelen | Montis Axel, het Nederlandse meubelmerk. Een internationaal toonaangevend merk op het gebied van eigenzinnige vormgeving in combinatie met geavanceerde productiemethodes en een hoog niveau van handwerkelijk vakmanschap. Het merk onderscheid zich van andere door verrassende vormgeving, een opvallend kleurenpalet, hoogwaardig zitcomfort en bijzondere leer- stofkwaliteiten met gedurfde combinaties. Internationaal worden de meubelen van Montis steeds meer toegepast in hoogwaardige projecten, zoals hotels, luchthavens, restaurants, in projecten waar vernieuwende modellen gevraagd zijn, die aan modernste kwaliteitseisen voldoen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Montis Enzo.

Wij adviseren u bij dit product:

Montis Puk Low
Montis
Puk Low
Montis Felix
Montis
Felix