Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Montis Geraldine fauteuil

Prijs Montis Geraldine vanaf € 495
Montis Geraldine
Montis Geraldine
Montis Geraldine
Montis Geraldine

Ontwerp: Gerard van den Berg  Collectie: 2015 

Montis Geraldine fauteuil

De Geraldine is de eerste dochter van de Montis Chaplin fauteuil familie. Met haar lage rug geeft ze deze klassieker een eigentijds karakter. Compact. Chic. Comfortabel. Zoals je van een echte Chaplin mag verwachten. De Montis Geraldine is te gebruiken als eetkamerstoel, breaustoel, of conferentiestoel in de vergaderzaal.

Gebruikte materialen van de Montis Geraldine fauteuil

Het onderstel is zwart of mat chroom met zwarte doppen, naar keuze te voorzien van vilt. De Geraldine heeft ook een bureau-uitvoering met zwenkwielen, naar keuze hard of zacht. Optioneel zijn de wielen ook zelfremmend te verkrijgen.
De Geraldine heeft kleine kunststof doppen. De originele doppen van de Chaplin zijn optioneel te verkrijgen. De Geraldine is te leveren met harde doppen voor een zachte ondergrond en doppen met vilt voor een harde ondergrond. Graag aangeven bij uw bestelling voor welke ondergrond u de stoelen wilt gebruiken.
De doppen en wielen zijn vanwege een verschil in onderstel niet verwisselbaar. Een Geraldine in stof kan een naad in de rug hebben. Tegen meerprijs kunnen de stiknaden van de Geraldine doorgestikt worden (ton-sur-ton of beige).
De rits is standaard in de kleur zwart; optioneel zilverkleurig of goudkleurig.

Afmetingen

De hoogte van de stoel is 90 cm, de armleuning is op 66 cm en de zithoogte is 47 cm. De diepte van de stoel is 60 cm en de breedte van het zitgedeelte is 51 cm en de breedte van de rugleuning is 60 cm.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Montis Geraldine.